Verwijderen van Dumpert

Verwijderen Dumpert Video's

Dumpert is een video upload site ooit begonnen naast Geenstijl. Het was het baken voor wanneer Geenstijl in Nederland een heus artikel publiceerde en men kon via het kanaal van Dumpert behorende video's bekijken. Ook alledaagse dingen worden tegenwoordig geplaatst met soms een tendentieuze setting. Later is dumpert verkocht aan het Mediahuis en geenstijl is o.a zonder verder gegaan. De website kent nog steeds vele populariteit en dagelijks worden er soms honderden uploads goedgekeurd voor plaatsing.

Ook Dumpert valt onder de categorie als Youtube en behoort zich in dit geval aan de nederlandse wet te houden. Het zonder toestemming iemand vermelden, publiceren of zelfs met intentie smaadt, laster of andere vormen van publicatie om welke reden dan ook moet met enige instemming van niet alleen de filmer maar ook de persoon die vermeld wordt. Ook Dumpert dient video's te laten verwijderen als het verzoek hiervoor valt. Veel bedrijven schuilen zich tegenwoordig achter een grotere muur, wat het alleen maar lastiger maakt.

Ik help bij verwijderen van Dumpert video's, foto's of andere verwijzingen indien de noodzaak daar toe is. Ik heb verschillende gevallen helpen te verwijderen van Dumpert website en kan je snel van dienst zijn als je iemand zoekt die wellicht onterechte publicaties over jou of je onderneming plaatst. Het is de eerste stap indien er sprake is van persoonlijke schade te hebben geleden, bedreigd te worden of andere (rand)zaken. Een advocaat is vele malen duurder en gezien mijn ervaring en expertise werk ik vele malen sneller.

Adverteren Verwijderen Gegevens?

Vermeld jouw dienst of bedrijf op deze pagina!