Eigen website als webcam agency of zelfstandige webcam model

Website Webcam Model

Mocht je een platform voor een webcam model, een agency of een bestaande integratie in je website zoeken, dan kan ik je mogelijk van dienst zijn. Er zijn veel aanvragen naar het starten van een eigen webcam platform zoals de bekende grote boeren. Hoe dan ook kan dit opzichzelf al een enorme investering zijn dat in de € 20.000 alleen voor realisatie van software alleen al bedragen kan. En dan moet je ook nog eigen servers hebben die de hele dag video's comprimeren en distributeren. Ook is marketing extreem belangrijk.

Ik biedt 3 verschillende manieren om een webcam website te beginnen. De eerste is een integratie van een al bestaande provider op je website. Dit is de goedkoopste en onderhoudsvrije aanpak. De tweede is een website voor een zelfstandig webcam model, waar alles geintegreerd is op een eigen website, en de derde is een webcam agency, waar het echt gaat om een eigen agentschap met webcam modellen maar ook eigen administratie, marketing, software & hardware & meer. Het is niet goedkoop, een agency.

Afhankelijk van je wensen kan ik zo'n integratie voor je bieden. Het hangt er maar net vanaf wat & hoe je het hebben wilt. De voordeligste aanpak is natuurlijk integratie van webcams op je eigen website via een bestaande partner. Hier gaan wij de webcams inbouwen op je website en krijg je een commissie op basis van de bezoekers die je stuurt. Deze aanpak is een set & forget omdat de externe partij in dit geval, al de tools levert om dit te integreren op je website. Hier hoef je na installatie dus geen omkijken meer naar te hebben.

Begin Een Agency

Een webcam website is niet zomaar opgezet. Als je spreekt over een agency dan heb je echt alles in eigen beheer. Een website, een platform, administratie, servers, personeel & natuurlijk de webcam modellen en betalende bezoekers. Dit is ook niet eenvoudig op te zetten omdat het om veel maatwerk gaat. De goedkope script die in omloop zijn bieden geen goede kwaliteit, zijn vaak onveilig en kent enorm veel overhead. De scripts zijn dan ook niet meer bijgewerkt voor bijv. gebruik op PHP 7.4 en komen soms met zelfs Flash integratie nog.

Dit zijn zaken die je niet wilt hebben als je een serieus budget overhebt om een webcam modellen agency te willen beginnen. Je spreekt over een inleg van teminste € 20.000 en dan heb je de servers er nog niet eens bij. Vooral als het druk is kunnen servers het soms zwaar te verkampen, en dat is het moment dat je up moet graden om de prestaties en snelheid van de website hoog te houden. Daarnaast zit je met nog met marketing. Als je webcam modellen hebt en die krijgen geen betalende bezoekers, dan verdienen ze ook niets.

Marketing, oftewel het promoten van jouw website op gebied van webcam dames is dan ook extreem belangrijk. Kijk niet raar op als je het eerste jaar wellicht € 45.000 apart moet zetten om je website goed in de markt te kunnen brengen. Ik biedt naast de bouw & levering van zulke software en pakketten ook de mogelijkheid om marketing door mij te laten doen. Dit kan zijn SEO, vermelding(en) op andere en goed lopende websites maar natuurlijk ook content schrijven & nog veel meer.

Controle En Flexibiliteit

Een webcam modellen agency biedt dan ook alle controle maar vergt wel een flinke initieele investering. Als je serieus bent en zo'n website wilt laten maken dan kan ik de juiste persoon hiervoor zijn. Ik werk samen met verschillende partijen die al voor meerdere jaren zulke software realiseren. Samen met jou maken we een mooi pakket op maat voor de best mogelijke prijs en kan je wellicht in dit of het volgende jaar volop knallen met een eigen webcam website. Natuurlijk zijn kleine (starters) websites ook mogelijk.

Ik biedt veel mogelijkheden voor bezoekers die serieus geld op het internet willen verdienen. Een custom kan natuurlijk ook via de bekende wegen, wat inhoudt dat je je eigen domein inbrengt, ik de graphics & content voor je verzorg en de affiliate partner de rest voor je faciliteert. Op deze manier hoef je je alleen bezig te houden met promotie van je website om langzaam maar zeker de verdiensten te zien stijgen. Dit raadt ik ook aan voor beginners in de erotische markt op gebied van internet.

De kosten en inleg blijft op deze manier lekker laag; en het risico is ook niet meer dan de tijd & kosten die je erin hebt gestoken. Als je meer informatie wilt op dat vlak raadt ik aan het bovenstaand contactformulier in te vullen en je ontvangt binnen 24 uur een persoonlijke reactie. Andere idee'en zijn ook mogelijk; discretie is altijd geboden. De bouw van een nieuwe website in combinatie met webcams kan natuurlijk ook. Handig voor als je meer uit je bezoekers op je website wilt gaan halen.

Adverteren Website Erotische Cams?

Vermeld jouw dienst of bedrijf op deze pagina!