Normale websites of maatwerk voor particulieren, zelfstandigen of bedrijven

Website Normale Branche

Voor de gewone branche biedt ik natuurlijk ook mijn internet diensten aan, waaronder het maken van normale websites, optimalisatie, texten, hogerop zoekmachine & nog veel meer. Dit kan varieren van BNN'ers tot aan particulieren of bedrijven die iemand voordelig en zonder zorgen hun website bij mij kunnen laten maken of hosten. Het heeft natuurlijk voordeel zoals lagere kosten, de juiste aanpak en zorgen dat alles tip top in orde draait. Als klant kan je dit bij mij veilig onder laten brengen tegen lage kosten.

Of je nu een particulier bent, die een klein idee heeft voor op het internet, een ondernemer zoals een webwinkel en producten verkopen, of een bedrijf bent en maatwerk zoekt op basis van je wensen, ik ben van bijna alle markten thuis en kan je op vele fronten bedienen. Een bestaande website een make-over geven? Een optimalisatie zodat alles lekker fris oogt en snel laadt weer? Of een andere kijk op de manier met hoe je je website voert? Ik kan je hiermee snel opweg helpen en zorgen dat je op internet goed zichtbaar bent.

Bedrijven kunnen natuurlijk ook baat hebben bij een persoonlijke en / of op maatwerk gebaseerde aanpak. Samen met een uitstekende programmeur kan ik vele op maat gemaakte oplossingen realiseren en zorgen voor de integratie die je zoekt. Of dit nu op javascript, XML, PHP gebaseerd is maakt voor ons niet uit. We kunnen in de regel leveren wat jullie zoeken. Dit gepaard met een uitstekend ogende (snelle) website maakt het het nieuwe visitekaartje voor je bedrijf of onderneming. Neem daarom snel contact met mij op voor info.

Website voor advocatuur, financieele instellingen & overige bedrijfsoplossingen

Maatwerk Bedrijven Mogelijk

Naast een goede layout welk visueel direct aanspreekt op het bedrijfsvoeren dat je doet, behoort natuurlijk ook de laatste standaarden in techniek zoals HTML5, CSS3.0, responsiveness, Google AMP en snel ladende websites. Dit met een eigen admin paneel zodat je zelf je website op ieder moment van de dag bij kunt houden maar ook kunt updaten wanneer dat nodig is. Veel klanten genieten van de eenvoud die ik breng zonder men lastig te vallen met technische toestanden. Neem voor meer info contact op.

Bij de bouw of overname van een website verzorg ik natuurlijk ook de hosting inclusief email. Deze is 24/7 bereikbaar en staan deze servers in o.a Amsterdam. Dagelijkse worden tot 2x toe backups gemaakt met een retentie van maximaal 14 dagen en is de hosting er speciaal voor op ingericht om websites snel te kunnen laden. Of dit nu op wordpress, drupal, joomla of een ander bekend CMS is maakt niet zoveel uit. Deze servers zijn ook uitgerust met de nodige maatregelen tegen aanvallen en / of beveiliging van de websites.

Websites met snelheid, ideaal design en eenvoud

Snelheid, Design & Eenvoud

Net zoals dat ik websites voor een bijzondere doelgroep verleen, maak ik ze voor de normale tak nagenoeg hetzelfde qua techniek en bouw. Dat houdt in dat ze weinig nodig hebben om een goede vormgeving te weergeven en op ieder apparaat snel laden. Naast dit schaalt het ook op vele schermen en verschillende resolutie's waarmee bezoekers surfen. Als je momenteel al veel op jaarbasis kwijt bent voor een domein en hosting en niet hetgeen krijgt waar je voor betaald dan is het wellicht tijd om contact met mij op te nemen.

Tegenwoordig worden veel bestaande hosting bedrijven door buitenlandse investeerders opgekocht, met vaak als gevolg dat de investering terug moet worden verdiend. De prijzen kunnen hierdoor met tientallen procenten per maand of zelfs in de honderden op jaarbasis uiteenlopen. Ik ben er zelf getuige van geweest door jaarlijk ruim € 5000 erop achteruit te gaan na een prijsstijging van een domein registratie organisatie na overname. Tijd om dus op te stappen en elders een betere aanbieder te vinden.

Een ander bijkomende nadeel is dat servers zoveel mogelijk moeten worden volgepropt met websites. Dit scheelt fysieke machines maar het nadeel is is dat je de beschikbare rekenkracht, geheugen en toestanden moet delen met andere gebruikers. Ook komt het voor dat diezelfde machine soms spam versturen kan en je daarmee globaal op een blacklist kan komen te staan. Je mails naar belangrijke klanten of contacten komen dus niet meer aan. Mocht je interesse hebben of een offerte willen neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Adverteren Normale Websites?

Vermeld jouw dienst of bedrijf op deze pagina!