Webmaster Adult Affiliates

Vpscash.nl

VPS Cash Nederland

VPSCash bestaat al sinds de jaren 2000 waar het bij uitstek de adult affiliate partner was. Genres zoals Erotische films (Don & Ad) maar natuurlijk ook de beste nederlandse webcams. Het is de partner om snel geld te verdienen met je website.

Madmoney.eu

Madmoney Dating Affiliate

Madmoney biedt zowel normale als erotische dating affiliate programma's waarmee je geld op internet kunt verdienen. Zoek je een partner dat goede conversie's en omzet biedt? Dan is het de moeite waard om hier eens een kijkje te nemen.

Vpscash.nl

SDCash Adult Dating

SDCash bestaat al voor tientallen jaren en biedt een uitstekend aantal dating concepten en programma's primair bedoeld voor de adult en non adult. Als je bezoekers van iets nieuws wilt voorzien probeer dan de tools van SDCash Nederland uit.

Versio.nl

Versio Adult Webhosting

Een hostingpartij dat adult webhosting biedt is ook noodzakelijk. Bij Versio kan je dan ook goedkoop webhosting paketten vastleggen om hier je adult websites op te draaien. Deze bieden directadmin gebaseerde servers met PHP tot versie 7.4.

Webmaster Adult Afilliate in Nederland & Belgie

Webmaster Adult Programma's

Voor webmasters biedt ik een top overzicht van adult bedrijven die online op internet verschillende diensten bieden. Dit kan zijn van webcams tot aan dating programma's of andere adult gerelateerde affiliate's. Het voordeel is dat je je website op deze manier winstgevender kunt maken door een competitief product aan te bieden. De drempel voor inschrijving en integratie is laag, dat houdt in dat er vaak kant en klare tools voor integratie op je website of pagina's geboden kunnen worden. Probeer het ook hier en doe mee.

Het is zinvol, wanneer je een gezonde bezoekersgrafiek hebt, gebruik te maken van affiliate adult producten. Het voordeel is is dat je alleen een code hoeft te integreren op je pagina of website, en enige leads, dus daadwerkelijk betalende bezoekers ontvang je een comissie over. De meeste adult affiliates bieden 20 tot 40% en wanneer je grote volumes doet is dit aantal zelfs hoger. Het vergt weinig tot geen technische kennis om het e.a te kunnen integreren op je website. Zij verzorgen de rest zoals materiaal & meer.

De top 10 vermeldingen van affiliate programma's voor specifiek de adult of erotische markt in zowel Nederland als Belgie heb ik persoonlijke ervaring mee. Het is dus een oprechte vermelding waarvan de garantie op een goede samenwerking peil staat. Het is interessant als je website(s) hebt met meer dan 1000 bezoekers minimaal per dag. Meer is altijd beter omdat dit de conversie rate aanzienlijk verhoogt. Schrijf je nu vrijblijvend in en doe mee met online geld verdienen.

Internet adult affiliates om geld te verdienen

Geld Verdienen Internet

Een website met traffic (= verkeer) kan leiden tot een hogere omzet van je website. Het is daarom goed om eens te kijken naar mogelijkheden om online geld te verdienen met het internet. Het varieert van dating tot aan webcams waarbij er sprake is van echt contact maar natuurlijk ook andere programma's zoals casino's en meer. De aangeboden partners zijn betrouwbaar, dat houdt in dat ik al voor meerdere jaren (probleemloos) met ze samenwerk en vooral goede software bieden voor integratie op websites.

Om een partner te bekijken volg de link die behoort bij de banner. Registratie is amper in een minuut gedaan en je hebt meteen toegang tot verschillende tools. Hiermee kan je webcams, dating en alle andere middelen op je website direct integreren. Het is goed om een programma voor een maand lang te testen. Zo kan je afwegen of het aanslaat op je website of niet. Persoonlijk gebruik ik veel van bovenstaande adult affiliate programma's en hun behorende middelen, en krijg snel uitbetaald op begin van de nieuwe maand.

Voor aanbeveling(en) kan je natuurlijk ook contact opnemen. Ik sta open voor nieuwe samenwerking(en) maar het moet wel eenvoudige middelen zijn en hebben voor integratie op websites. Belangrijk is natuurlijk ook ondersteuning voor adult XML of RSS feeds voor een eenvoudige integratie en geautomatiseerde updates. Houdt deze pagina in de gaten, het kan zijn dat ik snel nieuwe adult affilliate partner programma's ga vermelden. Veel plezier met inschrijving & geld verdienen op internet.

De top lijst affiliates in Belgie en Nederland om online je website uit te breiden

Beste Adult Affiliates

Een belangrijk criteria voor vermelding op deze pagina is dat de bedrijven & adult affilate partners teminste 5 tot 10 jaar operatief moeten zijn en een degelijke reputatie te hebben opgebouwd. Het komt voor dat zonder opgaaf van reden de stekker wordt getrokken en je met een hele hoop websites komt te zitten waarvan veel niet meer werkt. Dit is vervelend en bracht mij op het idee zelf om bij erotische websites een set & forget mentaliteit te hanteren dat wanneer het wegvalt ik dit direct kan vervangen.

Als je zelf ook zo'n systeem wilt hebben of iets dat volledig automatisch werkt, aarzel dan niet om met mij in contact te komen. Ik lever uitstekende oplossingen voor beginners en gevorderden op internet. Dit zorgt dat je leads en omzet natuurlijk doet stijgen maar je website ook een stuk interessanter wordt voor je bezoekers. Als je middelen zoekt om bezoekers op je website te doen vergroten dan is natuurlijk goede content vuistregel nummer 1, of anders zoekmachine optimalisatie voor hogere posities google of bing.

Er zijn een paar webmaster fora's voor adult webmasters. De meeste zijn niet echt meer actief. Waar dat aan ligt heeft verschillende redenen. Niet iedereen wil meer water bij de wijn doen wat betreft content, nieuwe trends en / of affiliate goudmijntjes. Toch is er voldoende info op het internet te verkrijgen om ook jouw website meer actiever te krijgen met behorende omzet. Zelf beschik ik over een website netwerk van meer dan 2700 websites die internationaal draaien.

Vindt het juiste pakket om jouw website te monitizen

Nieuwe Partners Ontdekken

De bovenstaande top 16 van affiliate adult programma's wordt over de loop van de tijd uitgebreid en bijgewerkt. Als je dus iets zoekt wat mogelijk kan sluiten op hetgeen wat je wil gaan aanbieden dan is de kans groot dat je dat hier kunt vinden. Indien je zelf een affiliate programma bent en extra promotie zoekt aarzel dan niet om in contact te komen. Bedrijven binnen de EU kunnen hier worden vermeld die in zowel Nederland, Belgie en andere landen werken. Voorwaarde is wel een goede set van promotietools te hebben.

Een goed uitgewerkte website is natuurlijk op en top op gebied van technische standaarden, maar bevat ook goede content. Goede content is uiteindelijk wat iedere website drijft en zorgt voor bezoekers. Met deze middelen kan je dan ook je website uitbreiden en zorgen voor een wat hogere conversie. Bedragen van € 100 tot wel € 500 extra per maand (afhankelijk van verkeer) zijn geen uitzondering. Uit ervaring weet ik dat nederlandse webcams het blijvend goed doen. Het is dus zeker de moeite waard een pagina eraan toe te wijden.

Mocht je zelf een aanbeveling of vraag hebben kan je altijd contact opnemen. Goede affiliates voor dutch webmasters kunnen hier worden vermeld. Dit zijn programma's die vaak tot wereldwijd diensten aanbieden en zorgen dat je snel & gemakkelijk geld kunt gaan verdienen. Zorg wel dat je traffic (bezoekers) hebt, anders heeft het weinig zin. De meer bezoekers de groter de kans is om een succesvolle lead te verkrijgen. In het verkopen van leads zit eigenlijk het geld (en percentage) dat je ontvangen kunt. Veel succes!

Adverteren Webmasters Adult?

Vermeld jouw dienst of bedrijf op deze pagina!