Website zoals Onlyfans & meer laten maken

Website Onlyfans Platform

Tegenwoordig zijn platformen zoals onlyfans, fancentro, manyvids en dergelijk enorm in opkomst. Het houdt in dat modellen en stellen hun content tegen betaling aan kunnen bieden. Dit kan in de vorm van public video's maar ook video's op maat zoals fan requests. Per video kan worden betaald maar er kan ook voor een abonnementsvorm worden gekozen, waar een bezoeker een vaste fee per maand voldoen kan voor toegang op een model haar pagina. Zij ontvangt natuurlijk een percentage voor alle transacties die plaatsvinden.

Een website laten maken zoals een onlyfans concurrent is een serieuze ontwikkeling. En dit geldt in beperkte mate dat ik dit kan doen voor nieuwe of vaste klanten. Ook moet je rekening houden met een startup kosten plaatje voor website alleen van ruim € 4000 wil je alles goed in orde hebben. Ook zal er toekomstige support op plaats moeten vinden en moet je rekening houden met o.a security updates. Een onlyfans website is maatwerk en is niet op basis van wordpress of een ander niet-commercieel product.

De technische vereisten voor een onlyfans, pornhub of andere soort website ligt vrij hoog. Dit omdat handelingen op een website zoals het plaatsen van een video door een model een rekenintensieve taak is. Ook moet je rekening houden met serieus dataverkeer dat op maandelijkse basis gegegeneerd kan worden. De kosten voor zo'n website kan in de honderden tot wel duizenden euro's in de maand oplopen. Naast een website zoals onlyfans zijn powerservers ook tot de mogelijkheid.

Een onlyfans concurrent is een serieuze taak - alleen bedoeld voor serieuze klanten

Content Share Platform

Onlyfans is een platform in waarin modellen hun content op een grootschalig platform aan kunnen bieden tegen betaling. Het voordeel is is dat een model niet langer haar eigen website als pornoster meer hoeft te hebben. Het nadeel zijn vaak de lagere fee's die verdiend kunnen worden omdat het platform natuurlijk een stukje inhoudt op basis van de uitgegeven credits betalende bezoekers. Het draaien en managen van een onlyfans concurrent is een behoorlijke klus. Naast flinke hardware is er ook dagelijks toezicht nodig.

Een goede concurrent zal aardig wat bandbreedte en CPU power dagelijks verstoken. Dit kan het beste ondergebracht worden op een server op maat ter voorbeeld. Er moet gebruik gemaakt worden van een aparte software configuratie dat o.a encoding op zich neemt. Hier kan je absoluut niet weg met een simpel hostingpakket bij de eerste de beste aanbieder. Als de website operatief is moet ook een geldig contract met een betaalprovider worden afgesloten. Zij verzorgen de betaling(en) vanuit bezoekers.

De revshare kan via de website worden ingesteld. Revshare houdt in hoeveel procent er op een transactie ingehouden kan worden. Een goede start is wellicht 15 tot 20% omdat het interessant is om als starter juist nieuwe & potentieele modellen aan te trekken. Een wijziging moet je wel ruim van te voren aangeven want een ingreep in revshare kan leiden tot klachten of zelfs leegloop van modellen. Ik ontwikkel deze websites op maat. Neem daarom contact met mij op (alleen serieuze reacties!) bij interesse. Discretie geboden.

Adverteren Onlyfans Concurrent?

Vermeld jouw dienst of bedrijf op deze pagina!