Youtube Video Verwijderen

Verwijderen Youtube Video's

Youtube is een platform op waarop gebruikers maar ook bedrijven een kanaal kunnen starten en video's publiceren. Het haalt zijn voornaamste verdienmodel uit weergave van advertenties wat weer gekoppeld is met Google Adsense. Het is een immens groot en gratis platform waarop iedereen over heel de wereld video's kan publiceren maar ook reacties achter kan laten onder een video's. Het kan voorkomen dat je goed of niet goed bedoeld gepubliceerd staat op Youtube en je per direct eraf wilt.

Wat de reden ook mag zijn, uiteindelijk zitten er regels & wetten aan verbonden met tot hoever iemand gepubliceerd mag worden. Of dit nu in goede of slechte zin maakt niet uit. Het recht op privacy geldt, iemand zonder zijn of haar medeweten opnemen mag niet en publicatie al helemaal niet. Het verwijderen van een video op Youtube is de eerste stap wat kan leiden tot vervolgstappen zoals aangifte, ontvangst van bedreigingen en wat nog meer. Ik help je met het opruimen van youtube video's, thumbnails maar ook negatieve comments.

Youtube is ook hier verplicht bij vermeende inbreuk te handelen omdat het om hun platform gaat. En zelfs de grootste kanalen hebben een notice & takedown gehad wat leidt tot verlies van vele video's die eerder gepubliceerd waren. Net zoals andere platformen geeft dit geen vrijbrief om iemand onterecht of in een negatief daglicht te stellen wat ernstige gevolgen kan hebben. Neem daarom contact met mij op als je ook mogelijkheden zoekt om verwijderd te worden van youtube of in het netwerk van Youtube.

Adverteren Verwijderen Gegevens?

Vermeld jouw dienst of bedrijf op deze pagina!