Verwijderen van trustpilot

Verwijderen Trustpilot Reviews

Trustpilot is een review of ervaring(en) platform voor consumenten. Het biedt mogelijkheid om als consument bedrijven of ondernemers na te trekken of ervaringen door andere gebruikers wel in orde zijn. Het is een fantastisch mooi concept wat betreft betrouwbaarheid van primair oplichters of bedrijven die de maat niet zo nemen maar een doorn in het oog voor bedrijven die daar zonder hun medeweten op zijn geplaatst. Of zelfs zoverre dat er sprake is van zwartmaken, geroddel of simpelweg "Defamation".

Trustpilot biedt een mogelijkheid om voor ondernemers hun bedrijfspagina te claimen. Hierop is de insteek dat men op reacties kan reageren of ook reviews betwisten. Maar mischien wil je helemaal geen deelname op dit platform of heb je je als ondernemer nooit voor aangemeld. Een platform als Trustpilot crawled de hele dag naar vaak ook nieuwe bedrijven en wil een zo groot mogelijk platform scheppen met zoveel mogelijk gebruikers. Of je het nu leuk vindt of niet. 1 Review is al voldoende de pagina te laten staan.

De algemene voorwaarde van Trustpilot stelt dat pagina's met teminste 1 review "Niet" verwijderd worden. Maar ze zijn geen baken van het internet op waarop alles maar geindexeerd en gecrawled worden mag. Ook ervaringen die gepubliceerd worden en zelfs zonder enige referentie worden lukraak gepublished totdat je er zelf op stuit. Je kunt je niet vinden in de geplaatste review. Neem daarom contact met mij op als je snel & vakkundig reviews of volledige pagina's wilt laten verwijderen van o.a Trustpilot.

Adverteren Verwijderen Gegevens?

Vermeld jouw dienst of bedrijf op deze pagina!