Verwijderen van Google Maps

Verwijderen Google Maps Reviews

Google maps idee was vele bedrijven in kaart te brengen en te koppelen met o.a Adsense. Bedrijven kunnen betalen om zo hogerop de google map resultaten te komen en dit is primair de drijfveer van Maps in de breedste zin en waarom het zo prominent bovenin de organische zoekresultaten staat. Het laat ruimte om voor ondernemers zich aan te melden en hun bedrijf te koppelen voor een hogere bereikbaarheid. Echter laat het ook hier weer ruimte om snel een negatieve publicatie te plaatsen, soms zelf tegen betaling.

Ben je slachtoffer van onterechte reviews of doet google helemaal niets? Neem dan contact met mij op voor snelle & effectieve verwijdering van negatieve reviews Google maps of google producten in het algemeen. Als ondernemer weten wij als geen ander dat niet iedere review even objectief is of men niet de blaam kan krijgen voor bijv. een impulsieve aankoop of een factor dat door een andere partij veroorzaakt is zoals late bezorging. Ook de concurrent kan zonder onderbouwing een -1 plaatsen wat effect heeft op de totale score.

Als onderneming zou ik mij persoonlijk ook niet teveel waarde hechten aan Google maps. Concurrentie is vooral bezig met het "Permanent gesloten" verklaren van bedrijven. Google maps probeert dan contact te leggen terwijl je bijv. op vakantie bent en sluit vervolgens je gehele maps vermelding. Fijn zo'n automatisch proces. Maar intussen pakt de concurrent wel het werk onder je neus vandaan. Ik kan je helpen hierbij als je maps onterecht gesloten is of andere problemen het geval zijn. Ik werk snel & discreet.

Adverteren Verwijderen Gegevens?

Vermeld jouw dienst of bedrijf op deze pagina!