Verwijderen van Geenstijl

Verwijderen Geenstijl Weblog

Geenstijl is een populaire weblog en heeft over de loop van de jaren vrij goede artikels uiteengezet. Zeer gedegen journalistiek werk en ook denderend het nieuws gehaald tot zelfs wereldwijd. Het blog heeft zijn populariteit ook te danken aan o.a bijdrage in maatschappelijk belang en vooral tegen "links" nederland. Toch komt het voor dat iemand wel of niet bedoeld op Geenstijl wordt geplaatst en dat je er hinder aan ondervinden kunt. Denk aan bedreigingen, verlies van baan of andere problemen waar je tegenaan loopt.

Ook Geenstijl heeft zich uiteindelijk aan de nederlandse wet te houden. DAt houdt ook in dat als iemand van Geenstijl af wilt omdat hij of zij onterecht wordt gepubliceerd hier ook gewoon gehoor aan moet geven. Geenstijl is echter de partij dat de grenzen opzoekt, en in het verleden ook eerder beboet is door civiele procedures die aangespannen waren. Het moderatie beleid in de comments ("Reaguursels") is enorm streng worden in de afgelopen jaren. Zelfs daar kan men al aanstoot aan beleven. Ik help je met verwijderen geenstijl.

Neem daarom contact met mij op als je ook van geenstijl, dumpert of twitter van geenstijl.nl af wilt. Ik werk snel, efficient maar ook doelgericht. Het kan een hoop kosten besparen ten opzichte van een advocaat of rechtsgang. Ook al heb je iets verkeerds gedaan in het verleden, uiteindelijk geldt ook het recht op privacy. Daar moet ook geenstijl gehoor aan geven. Je kunt via het bovenstaande formulier een reactie achterlaten als je vindt dat je onterecht op geenstijl gepubliceerd staat. Discretie altijd geboden.

Adverteren Verwijderen Gegevens?

Vermeld jouw dienst of bedrijf op deze pagina!