Diensten uitbesteden

In de loop der jaren heb ik veel klanten gewonnen dankzij harde inzet en een goede reputatie. Ik zet me in voor deze bedrijven en independents die het beste op gebied van internet zoeken en de juiste persoon ervoor in willen schakelen. Met een eigen netwerk van websites en servers beschik ik over serieuze capaciteit waar men gewoon niet meer omheen kan. Bij Van Der Linde Media staat discretie altijd voorop. Indien je interesse hebt in mijn diensten of de mogelijkheden neem dan contact met mij op.

Ik heb voldoende vervelende verhalen gehoord van klanten die helaas bij de verkeerde partij uitgekomen waren. Wel betaald, half werk geleverd, wel betaald, maar geen bestanden, of wel betaald en wel geleverd gekregen maar enigzins tot aan de voordeur. Ieder project is weer anders en het vergt daarom enige afstemming met de klant om tot een overeenkomst te komen. Echter heb ik wel natuurlijk de ervaring, kennis en expertise om de klant tot in detail tegemoet te kunnen komen. Zie mijn portfolio voor meer informatie.

Uiteindelijk is een goed gebouwde website ook een visitekaartje online wat je als bedrijf of independent achterlaat. De eerste indruk is meteen de juiste. Zorg daarom dat je dit soort zaken altijd goed op een rij hebt voor maximaal resultaat. Ik werk voor verschillende escort bureau's, erotische clubs, massage salons maar ook zelfstandige dames & heren. Ook verzorg ik enorme advertentie websites daar waarop verschillende bezoekers dagelijks aan hun gerief komen. Ik hou me ook bezig met zaken op gebied van internet, trends & overig nieuws.

Websites met snelheid & uptime

Mijn sterkte is natuurlijk de snelheid van websites, de eenvoud en authoriteit binnen de zoekmachine. Diezelfde authoriteit zorgt dat ik sterk sta binnen Google en Bing en kan ik jou helpen met het omhoog plaatsen van jouw website. Ook beschik ik over een eigen netwerk waar jij je diensten kunt laten promoten, maar ook de beste externe websites en stekjes weet waar je zeker moet staan om meer klanten te krijgen. Ik wil werken met serieuze klanten, die weten wat ze willen, en niet free-loaders die snel de kennis willen weten en dan vertrekken.

Uiteindelijk ben ik gebaat bij klanten op langere termijn. Hun succes is namelijk ook mijn succes. Het werkt niet voor mij om iemand één keer iets te verkopen en dan nooit meer wat te vernemen. Als je dan ook goed advies zoekt op gebied van een eigen erotische website dan kan ik je natuurlijk ermee helpen. Ik heb vele projecten opgezet; en niets is vanuit een technisch standpunt eigenlijk tever. Ik tracht klanten altijd goed advies mee te geven zodat ze weten waar ze aan toe zijn. Ik verkoop je liever iets waar je echt ook wat aan hebben kunt.

Als je zelf een idee of mogelijkheid hebt en je weet niet zeker of dit plan haalbaar is kan je me altijd benaderen. In de regel heb ik goede ervaring met het realiseren van (eigen) projecten. Ik ben overigens discreet genoeg om niet met het idee van een ander aan de haal te gaan. Daar hoef je je als klant dan ook geen zorgen over te maken. Ik help je liever in het zadel met een fantastisch product op de markt waar ik zelf natuurlijk ook enige credits voor kan krijgen. Dat is voor mij veel belangrijker dan kwaad bloed zetten.

Samenwerkingen & coole projecten

Ik werk dan ook samen met niet alleen een groot aantal bedrijven binnen de erotische branche, maar heb ook contacten bij grote adult of erotiek netwerken in de breedste zin. Met deals en coole samenwerkingen kan ik men prominent bovenop plaatsen ten opzichte van de rest. Het is één van de voordelen van het aansluiten bij mij als klant voor serieuze webdesign & meer. Meldt je daarom dan ook aan via mijn website onder de pagina contact als je meer informatie wilt. Binnen 24 uur ontvang je een reactie.

Ook concurrenten sluiten zich bij mij aan; merendeels voor het gebruik van mijn netwerk maar ook om exposure voor hun klanten, diensten of vindbaarheid in de zoekmachine te doen verbeteren. Ik ben onmisbaar voor een goed project en kan je van dienst zijn als je iemand betaalbaar & professioneel zoekt die het juiste voor elkaar kan krijgen. Bekijk daarom ook mijn Portfolio erotische websites voor meer info. Wellicht staat ook jouw website hier binnenkort op & bij.

Snel een offerte aanvragen?

Binnen 24 uur een reactie via email of telefoon.